Alates asutamise momendist 1980. aastal näeb Herbalife oma missioonina inimeste elu paremaks muutmist tänu kvaliteetsete toodete pakkumisele tasakaalustatud toitumise eesmärgil.

Lisainfo igast alajaotusest!
SPORT ILU KEHAKAAL KULINAARIA
Liituge meie lehtedega Instagramis!

Miks Herbalife?

Kaubamärk nr. 1


Herbalife on rahvusvaheline ettevõte, mis muudab juba 43 aastat inimeste elu paremaks, olles esindatud 94+ riigis üle kogu maailma. Mis teeb Herbalifeist kaubamärgi nr. 1*? Tõhusad personaalsed kaalulangetamisprogrammid? Või hindamatu kogemus tasakaalustatud toitumise koostamisel? Kahtlemata on see kõik osaks Herbalifeist, kuid eelkõige tähendab Herbalife inimesi. Inimesed, kes hoolitsevad toodete kvaliteedi eest, inimesed, kes tahavad muuta maailma paremaks.

Lisainfo selle kohta, miks on Herbalife nr. 1 maailmas.*

* kaalu langetamise toodete kategoorias, Euromonitor Consumer Health 2018 andmetel 2017. aasta kohta

Miks Herbalife?

Toodete kõrge kvaliteet


Meie kliendid joovad enam kui 5+ miljonit Herbalife valgukokteili iga päev! Tootmine, mis võimaldab pakkuda inimestele sellist toodete mahtu, vajab pidevat jälgimist.

Kogu Herbalife toodang läbib range kontrolli vastavalt ülemaailmsetele kvaliteedistandarditele ja nende riikide seadusandlusele, kus tooteid levitatakse.

Seda kinnitab ettevõtte osalemine paljudes tööstus-, kaubandus- ja avalik-õiguslikes organisatsioonides: Maailma Otsemüügi Assotsiatsioon, Venemaa Otsemüügi Assotsiatsioon, SRO (Bioloogiliselt aktiivsete toidulisandite tootjate liit), AEB (Euroopa Äriühing), Riiklik Dietoloogide ja Toitumisspetsialistide Assotsiatsioon (NADN, Venemaa).

Herbalife on ka Rahvusvahelise Dieet- ja Toidutootjate Assotsiatsioonide Liidu (IADSA) asutaja.

Herbalife toodete tootmine vastab rahvusvaheliste tootmistavade nõuetele, sealhulgas GMP (Hea tootmistava) ja HACCP toitumistoodete ohutuse juhtimissüsteemid "Riskide analüüs kriitilistes kontrollpunktides".

Miks Herbalife?

Teaduspõhisus


Meie kõrgkvaliteetsete toodete tootmise aluseks on teaduslik lähenemine.

Herbalife viib juhtivate spetsialistide ja instituutide abil üle kogu maailma regulaarselt läbi kliinilisi uuringuid, kasutades nende tulemusi oma toodangu kvaliteedi pidevaks parandamiseks.

Eelkõige kinnitab Herbalife toodete tõhusust 2014. aastal läbi viidud Venemaa Meditsiiniteaduste Akadeemia Toitumise Uurimisinstituudi kliiniline uuring: kaalulangetamise programm, milles kasutati ettevõtte toitumistooteid - Formula 1 valgukokteil ja Formula 3 valgusegu - on tavalise madala kalorsusega dieediga võrreldes tõhusam. Vastavalt uuringu tulemustele on need tooted heaks kiitnud Riiklik Dietoloogide ja Toitumisspetsialistide Assotsiatsioon.

Kõik uuringud viiakse läbi vastavalt Helsingi deklaratsiooni eetilistele põhimõtetele, GCP (Heade kliiniliste tavade) reeglitele ja kehtivatele regulatiivsetele nõuetele.

Miks Herbalife?

Nobeli laureaadid


Herbalife toodete väljatöötamisel ja arendamisel osaleb üle 300 teadlase, kes töötavad üle kogu maailma, ja 50 neist on teaduste doktorid. Ettevõttel on oma Teaduslik-konsultatiivnõukogu.

Töötajaid ja kliente konsulteerib pidevalt laialdaste kogemustega ekspertide grupp, kes on oma ala tunnustatud professionaalid.

Herbalifeiga koostööd tegevate teadlaste seas on ka Nobeli preemia laureaat*.

Louis Ignarro ei ole mitte üksnes Herbalife Teaduslik-konsultatiivnõukogu liige, vaid ka tunnustatud ekspert südame-veresoonkonna alal.

* Nobeli Akadeemia kui sõltumatu organisatsioon ei oma mis tahes seost ettevõttega Herbalife Nutrition ja see ei anna mingeid soovitusi ega toeta Herbalife® tooteid.

Miks Herbalife?

Isiklik tootmine kogu maailmas


Herbalife toodete kvaliteedi garantii on isiklik tootmine, mis võimaldab kontrollida kõiki etappe ning keskenduda kvaliteedile ja tõhususele.

Herbalife on pühendunud Seed to Feed strateegiale, mis hõlmab kogu tootmisprotsessi juhtimist: alates koostisosade saamisest kuni lõpptoote loomiseni, mis võimaldab igas tootmisetapis põhjalikumat kvaliteedikontrolli..

Tulevaste toodete koostisosi kasvatatakse planeedi ökoloogiliselt puhastes piirkondades spetsialistide range järelevalve all. Seejärel läbivad nad hoolika valiku ja töötlemise. Selles etapis analüüsitakse vitamiinide ja kasulike komponentide kontsentratsiooni, kontrollitakse puhtust ja ohutust.

Enamik tooteid toodetakse Winston-Salemis (USA) asuvas Innovatsiooni- ja Tootmiskeskuses. Kõik tooted on kvaliteedi osas kontrollitud ja põhjalikult testitud vastavuse osas etiketil toodud koostisele.

Pärast professionaalset transporti ladustatakse tooteid hoolikalt Herbalifei müügikeskustes, kust need edasi teile tarnitakse.

Miks Herbalife?

Õige toitumise alused


Herbalife tooted on loodud spetsiaalselt selleks, et muuta teie elu paremaks, kuid tulemuste saavutamiseks teel parema versioonini iseendast on vaja õigesti toituda ja järgida aktiivset elustiili. Siin tulevad teile appi 6 võtmeelementi: valk, vitamiinid ja mineraalid, kasulikud rasvad, kiudained, fütotoitained ja veetasakaal. Kombinatsioon nendest elementidest, personaalsest kavast ja pidevast toetusest meie spetsialistide poolt võimaldab teil parandada oma elu, saavutades seatud eesmärgid ja ületades kõik takistused.

Vajate abi? Jättes veebilehele päringu, saate suhelda Herbalife isikliku konsultandiga, kes viib rõõmuga läbi tasuta wellness-testi ja koostab teie jaoks tasakaalustatud toitumise ja kaalu kontrollimise programmi.

Avastage enda jaoks kõik aktiivse ja tervisliku eluviisi rõõmud!

Toitained

Sojavalk


Soja on täisväärtuslik taimne valk. See sisaldab kõiki asendamatuid aminohappeid – kõikide valgustruktuuride tootmiseks vajalikku ehitusmaterjali, mida meie organism vajab. Sojas on vähe küllastunud rasvu ja see ei sisalda kolesterooli (kolesterooli suudavad toota ainult loomad).

Sojatoodete lisamine toidule võib suurendada selliste vitamiinide tarbimist nagu foolhape ja K-vitamiin, ja selliste mineraalide nagu kaltsium, tsink ja raud. Lisaks sellele avaldab valk märkimisväärset mõju kasvule ja lihasmassi toetamisele.

Toitained

Kasulikud rasvad


Kasulikke omega-3 rasvhappeid (EPA ja DHA) leidub ainult mõnedes kalades (lõhe, skumbria), pähklites, seemnetes, аvokaados ja taimeõlides. Need hoiavad optimaalset arteriaalset rõhku ja triglütseriidide taset veres ning need on vajalikud südame-veresoonkonna terviseks. EPA ja DHA on vajalikud aju normaalseks funktsioneerimiseks.

Toitained

Süsivesikud


Rääkides süsivesikutest, mõtleme toitudele, mis sisaldavad tärklist – nuudlid, leib, riis, kartul.

Tegelikkuses tähendab see ka puuvilju, köögivilju, täisterasid, kaunvilju, mis ei ole üksnes peamiseks energiaallikaks meie kehale, vaid sisaldavad ka vitamiine ja mineraale, kiudaineid ja antioksüdante.

Toitained

Kiudained


Kiudained ei toeta mitte üksnes mugavat seedimist, vaid annavad ka küllastustunde, mis on vajalik näljatunde kontrollimiseks. Keskmiselt vajab inimene 25-30 g kiudaineid päevas, aga tegelikkuses tarbivad enamus inimesi ainult 10 g ööpäevas.

Toitained

Fütotoitained


Fütotoitained on looduslikud taimsed ühendid ja just need annavad puu- ja köögiviljadele, maitsetaimedele, vürtsidele ja mõnedele täisteradele nende kauni värvitooni.

Iga fütotoitaine mängib oma rolli, näiteks aitab kaitsta bakterite eest. Paljud fütotoitained toimivad antioksüdantidena, aidates kaitsta rakke ja kudesid kahjustuste eest, mis tulenevad normaalsest igapäevasest ainevahetusest.

Toitained

Vitamiinid ja mineraalid


Vitamiinid ja mineraalid on mikrotoitained, mida peab tarbima iga päev, kuna enamust neist meie organism ise ei tooda. Üldiselt seisneb vitamiinide roll sadade keemiliste reaktsioonide käivitamises – eriti energeetiline ainevahetus, lipiidide lõhustamine.

Toitained

Аminohapped


Umbes 15% meie kehast koosneb valkudest*, mis omakorda koosnevad aminohapetest. Ühed aminohapped sünteesitakse organismi poolt, teisi, mida nimetatakse asendamatuteks, on võimalik saada ainult toidust. Loomset päritolu valgud sisaldavad kõiki asendamtuid aminohappeid, samas kui enamuses taimsetes valkudes (välja arvatud soja) ei ole piisavas koguses üht või mitut asendamatut aminohapet**.

*Heymsfield SB et al. Multi-component molecular-level body composition reference methods: evolving concepts and future directions. Obes Rev. 2015 Apr;16(4):282-94.
**Hughes GJ, et al. Protein digestibility-corrected amino acid scores (PDCAAS) for soy protein isolates and concentrate: criteria for evaluation. J Agric Food Chem. 2011 Dec 14;59(23):12707-12

Toitained

Kofeiin


Kofeiin parandab kontsentratsiooni, kuid ärge toetuge üksnes sellele - vahelejäetud toidukorrad, tasakaalustamata toit ja vedeliku puudus mõjutavad samuti märkimisväärselt meie vaimset energiat. Lisaks on osaks sellest tasakaalust ka piisav uni ja puhkus. Juhul, kui kofeiinisisaldusega jookide tarbimine segab öist und, oleks mõistlik selle tarbimist piirata või juua ainult päeva esimeses pooles.

Toitained

Vee tasakaal


Meie keha koosneb umbes 60% ulatuses veest ja vee tasakaalu hoidmine nii seest kui väljast poolt aitab end hästi tunda ja hea välja näha. Jooge kuni 2,5 liitrit vett päevas, järgige neid lihtsaid nõuandeid:

  • Asetage voodi kõrvale veeklaas, et alustada päeva veega – peale magamist on organism alati kerges veepuuduses.
  • Päeva jooksul hoidke alati veeklaasi- või -pudelit nägemisulatuses – meeldetuletusena ööpäevasest tarbimisnormist.
  • Vesi on suurepärane vahepala, jooge vett 20 minutit enne sööki – see aitab samuti söögiisu kontrollida.

Toitumise eripärad

Toitumine ja uni


Keskmiselt peab täiskasvanu magama 7 kuni 9 tundi ööpäevas. Suhe une kvaliteedi ja ülekaalulisuse vahel võib olla kahesuunaline: ebapiisav uni põhjustab kaalutõusu ja rasvumine põhjustab unehäireid 1,2. Uuring näitas, et ebapiisav uni tõi kaasa 385 lisakalori tarbimise päevas3.


NÕUANDED UNEKVALITEEDI PARANDAMISEKS:

  • Lülitage kõik elektroonilised seadmed 1 tund enne magamaminekut välja.
  • Piirake kofeiini tarbimist.
  • Veenduge, et joote päeva jooksul piisavas koguses vedelikke.
  • Ärge sööge hiljem kui 3 tundi enne magamaminekut.
  • Minge magama ajavahemikus 22:45 kuni 23:15.

1) Golem DL, et al. An Integrative Review of Sleep for Nutrition Professionals. Adv Nutr 2014;5:742–759.
2) Grandner MA, et al. Dietary nutrients associated with short and long sleep duration. Data from a nationally representative sample. Appetite. 2013 May;64:71-80.
3) Al Khatib HK, et al.The effects of partial sleep deprivation on energy balance: a systematic review and meta-analysis. Eur J Clin Nutr. 2017 May;71(5):614-624.

Toitumise eripärad

Toitumine ja stress


Stress kutsub esile närvisüsteemi kohese reaktsiooni* - südame löögisagedus ja vererõhk tõusevad, higinäärmed stimuleeruvad ja ajutiselt on tunda energiatõusu. Stress tekitab kurnatust ja võib mõjutada une kvaliteeti**. Stress, ööpäevarütmid ja immuunsus on omavahel tihedalt seotud. Tervislik toitumine, uni ja sünkroonsus loomuliku ööpäevase rütmiga on hea enesetunde aluseks.


NÕUANDED STRESSIGA TOIMETULEKUKS:

  • Lisage oma igapäevasele rutiinile füüsilist aktiivsust.
  • Pöörake tähelepanu oma igapäevasele toitumisele – toituge tasakaalustatult.
  • Mis tahes võimalusel leidke iseenese jaoks aega.
  • Keskenduge asjadele, mida te saate kontrollida.
  • Säilitage positiivne suhtumine.

*Nyberg ST, et al. Job strain in relation to body mass index: pooled analysis of 160 000 adults from 13 cohort studies. J Intern Med. 2012 Jul;272(1):65-73.
** Koch CE, et al. Interaction between circadian rhythms and stress. Neurobiol Stress. 2016 Sep 8;6:57-67.

Toitumise eripärad

Toitumine ja sport


Füüsilise aktiivsuse suurendamine igapäevaelus on optimaalne tee tervislikuma tuleviku poole. Jõu, anaeroobse võimekuse ja liigeste painduvuse tipptaset täheldatakse hilisel pärastlõunal, kui kehatemperatuur on kõige kõrgem1,3 , ning õhtuse üheaegse jõu- ja vastupidavustreeninguga võib kaasneda lihasmassi suurem kasv kui hommikul 2. Lisaks näitavad uuringud, et parimad tulemused saavutatakse siis, kui treening on planeeritud1.


NÕUANDED:

  • Püüdke treenida nädalas minimaalselt 150 minutit.
  • Planeerige treeningute graafik ette.
  • Valige treeninguks optimaalne aeg päevast, selle pikkus peab olema 30-60 minutit.
  • Kasutage vaheldumisi erinevat tüüpi treeninguid – vastupidavuse, jõu, tasakaalu ja painduvuse tagamiseks.
  • Olles valinud optimaalse füüsilise aktiivsuse, muutke see regulaarseks.

1 Chtourou, H, et al. The effect of strength training at the same time of the day on the diurnal fluctuations of muscular anaerobic performances. J Strength Cond Res. 2012. 26(1): 217–225.
2 Hayes LD, Bickerstaff GF, Baker JS. Interactions of cortisol, testosterone, and resistance training: influence of circadian rhythms. Chronobiol Int. 2010 Jun;27(4):675-705.
3 Shibata S and Tahara Y. Circadian rhythm and exercise. J Phys Fitness Sports Med. 2014. 3(1): 65-72

Toitumise eripärad

Toitumine ja energia


Sageli kogeme pärastlõunal suurenenud unesoovi - uuringud näitavad vaimse töövõime 1 ja tööviljakuse langust pärast lõunasööki2. Mõned uuringud näitavad ka seda, et energialangus on suurem, kui lõunasöögi ajal süüakse kõrge süsivesikute sisaldusega toitu3.


KASULIKUD NÕUANDED:

  • Püüdke magada 7-9 tundi päevas.
  • Ärge jätke hommikusööki vahele.
  • Tarbige päeva jooksul tervislikke suupisteid – need aitavad taastada energiavarud.
  • Jooge piisavas koguses vedelikke, et tagada hea enesetunne ja vaimne võimekus.

1 Bes F; Jobert M; Schulz H. Modeling napping, post-lunch dip, and other variations in human sleep propensity. SLEEP 2009;32(3):392- 398
2 Folkard S, Tucker P. Shift work, safety and productivity. J Occup Med. 2003; 53: 95–101
3 Integrative Review of Sleep for Nutrition Professionals. Adv Nutr 2014;5:742–759

Toitumise eripärad

Toitumine ja kellaaeg


Paljud füsioloogilised ja toitumisprotsessid meie kehas alluvad igapäevastele tsüklitele. Hiljutised uuringud näitasid, et söögikordade aeg mõjutab kehakaalu kontrollimise tõhusust. Inimesed, kes einestasid enne kella 15:00, saavutasid palju paremad kaalulangetustulemused võrreldes nendega, kes sõid lõunasööki hiljem*.


6 VÕIMALUST BIOLOOGILISE KELLA OPTIMEERIMISEKS:

  • Alustage päeva tervisliku ja täisväärtusliku hommikusöögiga.
  • Teil peab olema 3 peamist toidukorda ja 2 vahepala päevas.
  • Võimalusel koostage toitumiskava kogu päevaks ja ärge jätke peamisi toidukordi vahele.
  • Tasakaalustage oma toitumine, hoiduge päeva jooksul kalorite tarbimise suurendamisest.
  • Pidage toitumisrežiimist kinni – sööge lõunat õigeaegselt.
  • Toituge regularselt – leidke enese jaoks optimaalne skeem ja pidage sellest kinni.

*Garaulet M, Gomez-Abellan P, Alburquerque-Bejar JJ, Lee YC, Ordovas JM, Scheer FA. Timing of food intake predicts weight loss effectiveness. Int J Obes (Lond) 2013 Jan; 29.

Jälgige veebilehe uuendusi

Varsti avame teie jaoks kõik õige toitumise saladused - jälgige veebilehe uuendusi!
'herbalife:club_zoj.button' is not a component Esita taotlus