Herbalife jätkab Cristiano Ronaldoga toitumistoodete alast koostööd

Olge kursis üritustega

23.06.2023

Herbalife_CR_Gym_688x1024.png


Tasakaalustatud toitumise ja tervisliku elustiili toetavate kvaliteettoodete arendamisele ja tootmisele spetsialiseerunud rahvusvaheline ettevõte Herbalife uuendab sponsorlepingut globaalse jalgpallitähe Cristiano Ronaldoga. Ettevõtte ja sportlase koostöö sai alguse 2013. aastal.

"Meie ettevõte on jõudmas uude arengufaasi ja meil on hea meel, et Cristiano jagab meie ühist eesmärki toetada võimalikult paljusid inimesi nende püüdlustes parandada elukvaliteeti tasakaalustatud toitumise ja regulaarse füüsilise koormuse abil," kommenteerib Herbalife'i tegevjuht Michael Johnson.

Cristiano Ronaldo on maailma jalgpalliajaloo üks suurimaid tähti. Meeskondade koosseisus on ta olnud 34 korral riigi karikavõitja, sealhulgas seitse korda Inglismaal, Hispaanias ja Itaalias. Lisaks on mehe arsenalis viis UEFA Meistrite Liiga karikat, neli FIFA meeskondlikku karikat ning Euroopa meistrivõistluste ja UEFA rahvuste liiga võit. Ühtlasi on ta esimene mängija ajaloos, kes on löönud viiel järjestikusel MMil väravaid.

Sama muljetavaldav on sportlase isiklike auhindade nimekiri. Ronaldo on võitnud Ballon d'Ori viis korda, European Golden Shoes auhinna neli korda ja FIFA aasta parima mängija tiitli kaks korda. Oma profikarjääri jooksul lõi ta enam kui 830 väravat ja tõusis jalgpalli ajaloo resultatiivseimaks väravakütiks.

"Juba enam kui 10 aastat on Herbalife'i tooted olnud osa minu toitumisest, mis aitab mul saavutada üha uusi tippe," sõnab Cristiano Ronaldo. "Võimalus aidata sportlastel üle maailma mõista tasakaalustatud toitumise tähtsust parima sportliku tulemuse saavutamisel on minu jaoks nii isiklik kui ka professionaalne võit."

Herbalife'i sporditoodete sari on mõeldud tarbimiseks treeningute ja võistluste ajal, enne ja pärast. 2013. aastal töötas ettevõte koostöös Cristiano Ronaldoga välja toidulisandi Herbalife24® CR7 Drive, mis on mõeldud professionaalsetele- ja harrastussportlastele, kes soovivad oma sportlikke tulemusi parandada.

Herbalife on ametlik sponsor enam kui 190 sportlasele, meeskonnale ja spordiüritusele üle maailma. Jagades oma tasakaalustatud toitumise alaseid ekspertteadmisi ja uusimal teadusel põhinevaid kvaliteetseid tooteid, aitab Herbalife sportlastel kõrgete sportlike saavutustega silma paista.