Tooraine

Olles välja valinud kõikide näitajate poolest ideaalsed koostisained, jätkame nende töötlemisega.

Мe suhtume oma toodete aluseks olevate koostisainete valikusse, loomisse ja ettevalmistusse väga tähelepanelikult.

Kõrgkvaliteetne tooraine

Igaüks nõuab teatud tehnoloogiat: sojaoad muudetakse madala rasvasisaldusega helvesteks, aaloe lehtedest ekstraheeritakse geel ja mahl ning kuivi ja tükeldatud teelehti leotatakse kuni ekstrakti saamiseni kuumas vees. Nii saab meie koostisainetest kõrgkvaliteetne tooraine.

Мitmeetapiline testimine

Igas tootmisetapis viime läbi mitmeid testimisi, et meie tooted vastaksid Herbalife'i rangetele nõuetele ja kõigile hea tootmistava nõuetele (GMP).

Eelkõige tegeleme tooraine töötlusstaadiumis keemilise ja kvaliteedi analüüsiga vitamiinide ja kasulike komponentide kontsentratsiooni osas, samuti kontrollime selle puhtust ja turvalisust.

Tipptasemele teadusliku arengud

Teadlased ja spetsialistid David Heberi, meditsiiinidoktori, Herbalife'i Teaduslik-Konsultatiivnõukogu esimehe, California Ülikooli (USA) Toitumiskeskuse direktori ja Louis Ignarro, Herbalife'i Teaduslik-Konsultatiivnõukogu liikme ja Nobeli preemia laureaadi* juhendamisel kasutavad tipptasemel teaduslikke uuringuid igas tööetapis.

* Nobeli Sihtasutus on iseseisev organisatsioon ega anna mis tahes eksperthinnanguid Herbalife® toodetele.